Parkirna mjesta za Interventne Službe ispod Ivanščice, Prigorec (Repikovac)

Dragi sugrađani,

 

hitne službe kao što su policija, vatrogasci i medicinski timovi imaju presudnu ulogu u osiguravanju brze i efikasne pomoći u hitnim situacijama. Osiguravanjem pristupačnih parkirnih mjesta na ključnim lokacijama, omogućavamo timovima da odgovore na pozive za pomoć u najkraćem mogućem vremenu. Međutim, nedolično parkiranje na mjestima rezerviranim za hitne službe stvara ozbiljne prepreke i ometa njihovu sposobnost reagiranja.

 

Zbog toga apeliramo na sve građane koji posjećuju područje Ispod Ivanščice, Prigorec (Repikovac), da poštuju oznake i ne parkiraju svoja vozila na mjestima koja su namijenjena hitnim službama. Ova mjesta su jasno označena i obilježena kako bi se osigurala njihova dostupnost u svakom trenutku. Molimo vas da izbjegnete parkiranje na tim lokacijama kako biste doprinijeli boljoj koordinaciji hitnih službi u potencijalno životno ugrožavajućim situacijama.

 

Svi smo odgovorni za zajedničku sigurnost i dobrobit, stoga je važno da se pridržavamo pravila i poštujemo potrebe hitnih službi. Neka područje Ispod Ivanščice, Prigorec (Repikovac) bude primjer poštovanja pravila parkiranja i suradnje s interventnim službama.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

S poštovanjem,  HGSS stanca Varaždin.